Spis treści 2021-10-21 Spis artykułów XXVIII OGÓLNOPOLSKIE SYMPOZJUM BROMATOLOGICZNE nt. Innowacyjne podejście do bezpiecznej żywności i racjonalnego żywienia M.Grembecka, J. Brzezicha, P. Szefer 216.35 kB | 9 listopada 2021 Ocena interakcji wybranych składników suplementów diety z naparem z zielonej herbaty A. Synowiec-Wojtarowicz, K. Pawłowska-Góral, K. Okólski 274.83 kB | 9 listopada 2021 Występowanie aflatoksyn w wybranych przyprawach A. Głogowska-Gruszka, M. Buczkowska 230.52 kB | 9 listopada 2021 Wpływ bajkaliny i bajkaleiny na homeostazę oksydacyjno-redukcyjną fibroblastów eksponowanych na działanie stałego pola magnetycznego A. Synowiec-Wojtarowicz, K. Pawłowska-Góral 251.60 kB | 9 listopada 2021 Wpływ metody utrwalania i pakowania buraków na przeżywalność wybranych szczepów gronkowców S. aureus I. Steinka 315.85 kB | 9 listopada 2021 Analiza składu ciała wybranej grupy tancerzy tańca towarzyskiego P.C. Pawicka, E. Michota-Katulska, M. Zegan 381.63 kB | 9 listopada 2021 Analiza jakościowa sposobu żywienia pensjonariuszy Domu Pomocy Społecznej w Lublinie A. Winiarska-Mieczan, K. Muzyka, K. Jachimowicz 290.84 kB | 9 listopada 2021 Ocena powszechności i uwarunkowań spożycia napojów energetyzujących wśród studentów uczelni medycznej i niemedycznej A. Jakóbczak, M. Zegan, E. Michota-Katulska 326.86 kB | 9 listopada 2021 Profile of fatty acids in the yolks of chicken eggs, including DHA, depending on hen breeding method G. Kosewski, M. Kowalówka, M. Dobrzyńska,P. Jagielski, J. Przysławski 252.46 kB | 9 listopada 2021 Spis treści 205.97 kB | 9 listopada 2021 POBIERZ