Spis treści 2020-10-13 Spis artykułów Ocena jakości stron internetowych poświęconych tematyce tłuszczów widocznych E. Błaszczyk-Bębenek, A. Kasza, J. Żwirska, M. Schlegel-Zawadzka 261.58 kB | 13 października 2020 Substancje bioaktywne występujące w „zielonych” suplementach diety K. Karwowska, M. Skotnicka, M. Pieszko 260.22 kB | 13 października 2020 Zawartość polifenoli oraz witaminy C w napojach z dodatkiem warzyw zielonych A. Kiciak, A. Wiencek, A. Bielaszka, J. Nieć, E. Grochowska-Niedworok, M. Kardas 240.18 kB | 13 października 2020 Ocena stosowania suplementów diety i leków OTC przez kobiety w ciąży E. Malczyk, A. Malczyk, M. Misiarz, E. Szura, J. Cipper 316.52 kB | 13 października 2020 Wybrane elementy stylu życia a sposób żywienia młodzieży z powiatu nowosądeckiego E. Błaszczyk-Bębenek, M. Kuźma, J. Żwirska, I. Bolesławska 297.28 kB | 13 października 2020 Analiza związku pomiędzy stanem odżywienia a jakością życia osób po 60. roku życia M. Pieszko, A. Kowalczyk, M. Skotnicka, K. Karwowska, S. Małgorzewicz 277.71 kB | 13 października 2020 Możliwość wykorzystania wybranych substancji wysokobłonnikowych w projektowaniu żywności sycącej M. Skotnicka, M. Pieszko, K. Karwowska 235.57 kB | 13 października 2020 Żywienie w szpitalach – dziś i jutro J. Wyka, A. Wrona 255.27 kB | 13 października 2020 Spis treści 188.08 kB | 13 października 2020 POBIERZ