Spis treści 2020-10-08 Spis artykułów Beta vulgaris L. jako bogate źródło substancji o charakterze prozdrowotnym J. Brzezińska, J. Brzezicha-Cirocka, M. Misztal-Szkudlińska, P. Szefer, M. Grembecka 502.05 kB | 8 października 2020 Zawartość wybranych metali ciężkich w preparatach stosowanych do początkowego żywienia niemowląt – ocena wstępna M. Dobrzyńska, I. Górna, J. Przysławski 216.64 kB | 8 października 2020 Ocena wybranych właściwości prozdrowotnych napojów przygotowanych z wykorzystaniem jarmużu A. Bielaszka , J. Nowak, A. Kiciak, J. Nieć, E. Grochowska -Niedworok, M. Kardas 231.40 kB | 8 października 2020 Spożycie kawy wśród młodzieży licealnej miasta powiatowego Lęborka M. Kaczkan, M. Hopa, S. Małgorzewicz 299.77 kB | 8 października 2020 Spożycie superfoods a częstość występowania infekcji dróg oddechowych wśród uczniów krakowskich szkół średnich A. Ostachowska-Gąsior, M. Gradek 510.66 kB | 8 października 2020 Ocena poziomu spożycia składników odżywczych i wybranych wskaźników stanu odżywienia młodzieży o zwiększonej aktywności fizycznej I. Bolesławska, J. Żwirska, E. Błaszczyk-Bębenek, J. Przysławski 313.08 kB | 8 października 2020 Ocena wiedzy na temat stresu oksydacyjnego w grupie osób trenujących Crossfit M. Misiarz, E. Szura, A. Malczyk, M. Zołoteńka-Synowic, M. Kęcichwost 276.29 kB | 8 października 2020 Ocena wyników analizy składu ciała studentów dietetyki wyższej szkoły zdrowia w Gdańsku A. Ossowska, A. Żwirełło, G. Burdyn, K. Kaźmierczak-Siedlecka 336.20 kB | 8 października 2020 Spis treści 215.57 kB | 8 października 2020 POBIERZ