Spis treści 2020-09-30 Spis artykułów Charakterystyka suplementów kreatynowych dostępnych na rynku polskim H.Czeczot, W. Domańska-Leśniak 1.04 MB | 30 września 2020 Zmiany w strukturze spożycia produktów spożywczych będących źródłem witamin antyoksydacyjnych wśród kobiet i mężczyzn z regionu Wielkopolski I.Bolesławska, I. Górna, J. Przysławski 513.47 kB | 30 września 2020 Profil wybranych kwasów tłuszczowych w mleku kobiecym we wczesnym stadium laktacji G.Kosewski, M. Kowalówka, J. Przysławski 356.04 kB | 30 września 2020 Porównanie potencjału antyoksydacyjnego mleka kobiecego – siara vs mleko przejściowe M.Kowalówka, G. Kosewski, J. Przysławski 285.28 kB | 30 września 2020 Ocena wybranych suplementów diety zawierających ekstrakty z zielonej herbaty oraz zielonej kawy J. Brzezicha-Cirocka, D. Błażejewicz, P. Bąk, J. Brzezińska, M. Misztal-Szkudlińska, P. Szefer, M. Grembecka 281.39 kB | 30 września 2020 Ocena częstości spożycia wybranych produktów spożywczych zalecanych w zapobieganiu osteoporozie przez studentów gdańskich uczelni M. Misztal-Szkudlińska, A. Sadokierski, P. Szefer, J. Brzezicha-Cirocka, J. Brzezińska, M. Grembecka 418.70 kB | 30 września 2020 Ocena wiedzy studentów krakowskich uczelni na temat zaburzeń odżywiania – anoreksji i bulimii J. Żwirska, E. Błaszczyk-Bębenek, I. Bolesławska, Z. Jamrozy 315.72 kB | 30 września 2020 Ocena stanu odżywienia studentów farmacji w Bydgoszczy metodą impedancji bioelektrycznej A. Przybylska, B. Sperkowska, A. Gryn-Rynko, M. Koba 340.82 kB | 30 września 2020 Spis treści 210.25 kB | 30 września 2020 POBIERZ