Spis treści/Table of contents 2018-01-22 Spis artykułów Badania wód studziennych w świetle przeglądu polskiego piśmiennictwa N. Żurek, M. Bilek 226.17 kB | 7 marca 2018 Substancje o charakterze antyoksydacyjnym w suplementach diety na bazie herbaty P. Szwaczka, M. Grembecka, J. Brzezicha-Cirocka, P. Szefer 240.00 kB | 7 marca 2018 Charakterystyka suplementów diety zawierających selen P. Zagrodzki, M. Fularz, P. Paśko 198.05 kB | 7 marca 2018 Napoje kokosowe versus mleko krowie M. Stachowicz, M. Grabowska, A. Lebiedzińska 195.55 kB | 7 marca 2018 Zawartość garbników i polifenoli w nalewkach owocowych C. Pieszko, J. Jeżycki 254.50 kB | 7 marca 2018 Ocena aktywności przeciwutleniającej oraz wybranych parametrów jakości piwa typu porter I. Bąk-Sypień, A. Karmańska, A. Dobosz, B. Karwowski 210.21 kB | 7 marca 2018 Analiza występowania bakterii Legionella spp. w hotelach w Polsce w latach 2009–2013 I. Gładysz, M. Kozioł-Montewka, A. Sikora, A. Wójtowicz-Bobin, J. Karczewski 289.01 kB | 7 marca 2018 Zawartość bakterii probiotycznych w jogurtach i innych produktach spożywczych M. Piróg, M. Stachowicz, A. Lebiedzińska 209.92 kB | 7 marca 2018 The daily intake of certain nutrients among kickboxing athletes A. Morawska, I. Bolesławska, G. Kosewski, I. Górna, M. Kowalówka, J. Przysławski 260.43 kB | 7 marca 2018 Sprawozdanie z sesji „Bromatologia” XXIII Zjazdu Naukowego Polskiego Towarzystwa Farmaceutycznego pt. „Bromatologia – żywność i żywienie podstawą zdrowia” R. Skorupska-Olędzka 260.43 kB | 7 marca 2018 Pełna wersja czasopisma/The entire magazine 883.30 kB | 7 marca 2018 Spis treści/Table of contents 127.09 kB | 7 marca 2018 POBIERZ