Spis treści/Contens 2017-01-17 Spis artykułów Wybrane glukozynolany i ich pochodne: źródła, właściwości oraz działanie na organizm człowieka K. Sikorska-Zimny 239.00 kB | 21 grudnia 2017 Interakcje azotanów i kwercetyny – badania in vitro E. Kurzeja, K. Pawłowska-Góral: 173.65 kB | 21 grudnia 2017 Wpływ przedzbiorczego traktowania i warunków przechowywania na jakość dwóch odmian cebuli E. Badełek, F. Adamicki 273.31 kB | 21 grudnia 2017 Zastosowanie ekologicznej pszenicy samopszy do podwyższenia właściwości prozdrowotnych i sensorycznych pieczywa K. Piasecka-Jóźwiak, B. Chabłowska, J. Rozmierska 244.54 kB | 21 grudnia 2017 Produkty do smarowania pieczywa. Część III. Sposób pakowania i oznakowania umieszczone na opakowaniach M. Hartman-Petrycka, A. Lebiedowska, W. Bobrowska, B. Błońska-Fajfrowska 231.36 kB | 21 grudnia 2017 Znaczenie żywieniowe imbiru B. Kulczyński, A. Gramza-Michałowska 231.07 kB | 21 grudnia 2017 Ocena zawartości witaminy B2 w wybranych produktach mleczarskich M. Piróg, M. Joskowska, A. Lebiedzińska 195.06 kB | 21 grudnia 2017 Determinanty zdrowia kobiet w ciąży w Białymstoku A. E. Charkiewicz, W. J. Omeljaniuk, K. Piotrowska 263.63 kB | 21 grudnia 2017 Próba oszacowania pobrania kadmu z dietą przez wegetarian A. Florkiewicz, A. Filipiak-Florkiewicz, K. Topolska, J. Kapusta-Duch 210.33 kB | 21 grudnia 2017 Ocena zawartości żelaza w witaminowomineralnych suplementach diety A. Pawlak, K. Rajczykowski, K. Loska, B. Ahnert, D. Wiechuła 201.84 kB | 21 grudnia 2017 Wybrane elementy stylu życia oraz wiedzy żywieniowej osób przygotowujących się do maratonu M. Bronkowska, A. Kosendiak, A. Felińczak, J. Biernat 202.28 kB | 21 grudnia 2017 Ocena spożycia wybranych produktów mlecznych jako źródeł wapnia przez osoby przygotowujące się do maratonu A. Kosendiak, M. Bronkowska, A. Felińczak, J. Biernat 220.57 kB | 21 grudnia 2017 Wpływ diety na samopoczucie psychiczne P. Glibowski, A. Misztal 228.21 kB | 21 grudnia 2017 Bromatologia nr 1 do pobrania - całość 1.28 MB | 21 grudnia 2017 Spis treści/Contens 137.12 kB | 21 grudnia 2017 POBIERZ