Spis treści/Contens 2016-08-04 Spis artykułów Pozostałości środków ochrony roślin w owocach truskawek pochodzących z Polski południowo-wschodniej w latach 2014–2015 A. Matyaszek, E. Szpyrka, M. Podbielska, M. Słowik-Borowiec, J. Rupar: 232.10 kB | 21 grudnia 2017 Ocena zawartości kadmu i ołowiu w ziołach i przyprawach dostępnych w sprzedaży detalicznej M. Gajewska, A. Czajkowska-Mysłek 199.00 kB | 21 grudnia 2017 Zawartość składników bioaktywnych w wybranych przetworach zbożowych A. Filipiak-Florkiewicz, A. Florkiewicz, K. Dereń 234.56 kB | 21 grudnia 2017 Określenie wartości zdrowotnej suszu i naparów wysokogatunkowych herbat czarnych pochodzących z różnych rejonów upraw M. Czernicka, G. Zaguła, M. Bajcar, B. Saletnik, Cz. Puchalski 242.99 kB | 21 grudnia 2017 Aktywność przeciwutleniająca wybranych herbat z deklarowaną zawartością witaminy C D. Mazurek, J. Wyka, J. Kolniak-Ostek, J. Bułynko, N. Haligowska 219.43 kB | 21 grudnia 2017 Ocena profilu kwasów tłuszczowych oraz izomerów trans w czekoladach mlecznych i wyrobach czekoladowych B. Paszczyk, J. Łuczyńska 223.70 kB | 21 grudnia 2017 Odtłuszczone produkty mleczarskie – dietetyczne nieporozumienie G. Cichosz , H. Czeczot, M. M. Bielecka 242.90 kB | 21 grudnia 2017 Żywność funkcjonalna w opinii osób regularnie uczęszczających na zajęcia sportowe. Cz. I. Ocena poziomu wiedzy w zakresie żywności funkcjonalnej, jej składu oraz wpływu na organizm człowieka A. Filipiak-Florkiewicz, A. Florkiewicz, J. Filipek, W. Berski, I. Mentel, M. Dymińska-Czyż 304.16 kB | 21 grudnia 2017 Warzywa i owoce źródło witamin i składników mineralnych w diecie studentek dietetyki A. Kucharska, N. Oleksiak, B. Sińska, M. Zegan, E. Michota-Katulska 180.82 kB | 21 grudnia 2017 Ocena stanu odżywienia oraz zachowań żywieniowych studentów Akademii Wychowania Fizycznego Józefa Piłsudskiego w Warszawie A. Kłos, A. Tomczak, K. Kłos, A. Kęska, J. Bertrandt 215.03 kB | 21 grudnia 2017 Ocena jadłospisów w podwarszawskim domu opieki dla osób starszych H. Dobrowolski, D. Włodarek 211.35 kB | 21 grudnia 2017 Żywienie w skokach narciarskich Z. Zaczek, E. Michota-Katulska, M. Zegan 246.07 kB | 21 grudnia 2017 Sposób żywienia i suplementacji osób trenujących sporty sylwetkowe M. Wrzosek, E. Michota-Katulska, M. Zegan 248.07 kB | 21 grudnia 2017 Wpływ stylu życia współczesnego człowieka na rozwój chorób układu krążenia K. Knyszewski, M. Czapiewska, K. Kaźmierczak, A. Lebiedzińska 235.35 kB | 21 grudnia 2017 Bromatologia nr 2 do pobrania - całość 1.45 MB | 21 grudnia 2017 Spis treści/Contens 281.60 kB | 21 grudnia 2017 POBIERZ